Ann Merkel

Galen student känd under namnet "Die Blut Engel"

Description:

image.jpg

Ann Merkel, även känd som “Die Blut Engel” är en före detta student vid universitetet. Hon studerade astronomi för professor Tycho Braheim och var en framstående och flitig student. En dag när hon var på Streissen Alte Bibliotekk hittade hon av en slump en gammal handskriven bok som låg gömd eller bortglömd mellan två bokhyllor. Boken hade rödfärgade läderpärmar och bar titeln “Die Geheimnisse des Blutes” (blodets hemligheter) och var skriven av Lord de Trois. Ann Merkel kände en märklig dragning till boken och eftersom ingen var i närheten stoppade hon boken diskret i sin väska och tog med den hem till sin lilla lägenhet. I över två veckor studerande hon intensivt boken dag som natt. Det var som om tiden försvann och inget spelade någon roll förutom bokens hemligheter. Hon slutade att gå på föreläsningar eller träffa sina vänner. Hon åt knappt något och drack endast vatten. Hon sov max två timmar per dag, så uppslukad var hon av boken och dess mystiska texter. Boken var svårbegriplig och skriven på ålderdomlig reikspiel uppblandat med långa stycken på breton och classical. Ofta blandades ord, symboler, obskyra bilder och matematiska tal i en osammanhängande röra. Men Ann Merkel var flitig, hon gav sig inte utan försökte tyda och förstå det krypterade innehållet. Det hon läste fascinerade henne på ett nästan hypnotiskt sätt. De få timmar hon sov fick hon febriga visioner om en urgammal civilisation och enorma pyramider i ett oändligt ökenlandskap. Sakta föll hon in i galenskapen tills allt hon kunde tänka på var blodets hemligheter och en urgammal legend som kallades för “The Thousand Thrones”. Ett namn som ofta nämndes i boken fäste sig i hennes sinne. Namnet var Nagash. När två veckor passerat stängde hon boken. Hennes ögon var röda av utmattning, hennes kropp kokade av feber och hennes tankar var förvirrade. Det enda hon kunde fokusera på var blodet. Hon gick på morgonen iväg till en föreläsning med professor Tycho Braheim. Ann Merkel gick in i föreläsningssalen och fram till Braheim. Sedan sa hon kort “9 + 5. Planeterna står fel, du förstår inget professorn”. Därefter kastade hon sig runt professorns hals och bet honom i halsen så att blodet sprutade. Hon tittade med ett galet leende, hennes ansikte täckt av blod, mot sina gamla studiekamrater och sa: “Jag är Die Blut Engel”. Sedan rusade hon ut från universitetet. Ett år har nu passerat sedan den skrämmande incidenten på universitetet. Ann Merkel har gömt sig från lagens långa arm i stadens slumkvarter i Ostende. Tre gånger har hon överfallit oskyldiga personer i deras hem om natten. Hon har bitit dem i halsen för att sedan blodig och galen rusat iväg. Ett av hennes offer, en gammal kvinna i 70-års åldern har även avlidit av den skada Ann Merkel åsamkat.

“Jag var tvungen att reglera henne efter att hon attackerat och bitit professor Tycho Braheim i halsen. Det är nu upp till lagen vad som händer med henne. En traaaaaaagisk historia.”
Rektor Walfried Pieter Glantz-Wilzen

“Ann Merkel är min lärljunge. I mina sista dagar i livet ska jag lära henne allt jag vet om blodets väg och hemligheter enligt Nagash. I gengäld ska hon föra min döda kropp åter till Stirland och bränna mig när Mannslieb är full.”
Machmoud

“Ann Merkel ska arresteras och ställas inför rätta. Det är skrämmande hur en ung kvinna och före detta framgångsrik student förfallit på detta sätt.”
Kapten Armand Falkheim

“Die Blut Engel är en skymf och en kättare mot allt det som Morr står för. Jag ska söka upp och förgöra henne. Så hjälp mig fader Morr.”
Der Todtmeister auf Morr

“Jag minns fortfarande morgonen hon attackerade och bet mig i halsen. Blodet forsade ur min hals och jag trodde jag skulle dö. Om inte syster Gudrun befunnit sig på universitetet den morgonen och stoppat mina blödningar hade jag inte suttit här idag. Jag har hört att hon nu gömmer sig i Ostende och fortsatt attackera och bita oskyldiga personer, en gammal kvinna ska till och med ha dött. Vid Verena, jag hoppas hon grips och döms till lagens strängaste straff. Hon förtjänar endast galgen efter vad hon gjort!”
Professor Tycho Braheim

“The Fish letar efter Ann Merkel. Hon bet ihjäl mamman till en av mina grabbar. När vi får tag på henne kommer vi att dränka henne i Aver.”
Sixten Digwitz

“Det är hemskt och skrämmande att en så avskyvärd person som Ann Merkel gömmer sig i vår stadsdel. Och stadsvakten visar åter upp sin inkompetens. Ett år har de försökt gripa henne utan framgång.”
Mäster Haldur

“Jag har i mina tankar sett hur hon mött den svårt plågade mannen med svart sinne. Från mörkaste Sylvania har han kommit och Die Blut Engel är nu hans lärjunge. Må Shallya ha nåd med oss alla. Ondskan vandrar på våra gator. Ugglan lever i stor fara.”
Tomas Brömsen

Bio:

Ann Merkel

The Enemy Within - Streissen Sessions Averheim