Burgermeister Kamprad Tischbein

Burgermeister och ledare för Streissens stadsråd

Description:

image.jpg

Burgermeister Kamprad Tischbein är en av Streissens mäktigaste män. Han leder stadens statsråd med 10 platser. Statsrådets uppgift är att sköta stadens civila styre. Det militära styret av staden, inklusive stadsvakten, sköts däremot enbart av familjen von Leitdorf i egenskap av att de är stadens adliga härskare. Adeln är naturligtvis i majoritet i stadsrådet med 5 platser och 6 röster och representeras av Rufus von Leitdorf (har två röster i stadsrådet i egenskap av adlig härskare över Streissen), Gotthardt von Hindenburg, Chancellor Roderick von Hindenburg, Oswald von Boehm och Fredrik von Beate.
Övriga fem platser innehavs av Burgermeister Kamprad Tischbein (personligt utsedd till borgmästare av stadens härskare Rufus von Leitdorf), Rektor Wilfried Pieter Glantz-Wilzen, Köpmannagillets Guild Master Ursula Geldbraucher, Verena templets högsta präst Überlector Magdalena Brecht och Sigmarkyrkans ledare krigarprästen Ulfgang Krieglietz.

Burgermeister Kamprad Tischbein är känd för att vara en maktspelare och intrigens mästare som har koll på det mesta som sker i Streissen. Han är nära allierad till Rufus von Leitdorf men kan absolut inte kallas lakej. Han är en väldigt viljestark och bestämd person med en stor integritet. Elaka tungor kallar honom för “The Power Behind The Throne” då det viskas att han har ett enormt inflytande på Rufus von Leitdorfs politiska agenda.

Bio:

Burgermeister Kamprad Tischbein

The Enemy Within - Streissen Sessions Averheim