Desirée von Leitdorf

Dotter till Rufus von Leitdorf

Description:

image.jpg

Desirée är Rufus och Magda von Leitdorfs enda och högt älskade barn. Desirée är en bortskämd och mycket bestämd ung flicka som orsakat ett väldigt infekterat familjegräl mellan Rufus och Kastor von Leitdorf. Vad detta gräl egentligen handlar om har familjen både dolt och tystat ned med stor skicklighet. Men det är allmänt känt att både Rufus och Kastor numera anser sig vara familjeöverhuvud, och därmed kandidat till Elector Count titeln, för familjen von Leitdorf.

“Om Kastor inte böjer sitt huvud och visar lydnad för min far ser jag ingen anledning till att han ska få behålla huvudet på sina axlar.”
Desirée von Leitdorf

“Sanna mina ord, Desirée kommer att vara den person som fullkomligt får vår familj på fall en gång får alla. Marius galenskap lever tyvärr vidare i en ännu värre form i Desirée.”
Kastor von Leitdorf

“Hon är ondskan personifierad.”
Quintus von Griffonstein

“Jag är en brutal och hänsynslös man det förnekar jag inte. Men i Desirée von Leitdorf har jag mött en person så kall och så beräknande att till och med jag häpnar.”
Ernst Jodl

“Min dotter är mitt allt. Jag älskar henne över allt i världen.”
Magda von Leitdorf

“Jag vägrar att vistas ensam i samma rum som henne.”
Kanzler Roderick von Hindenburg

“Hennes blick… hennes hatiska ögon. Jag är rädd.”
Elvira Mersch

“Det finns endast en person i hela Streissen som skrämmer mig och det är Desirée von Leitdorf.”
Herr Stahl

“Min dotter inger respekt. Hon är bestämd, intelligent, taktisk och kall. En dag kommer hon att efterträda mig och sitta på Averlands tron och namnet von Leitdorf kommer att nämnas med respekt och fruktan av alla. Desirée kommer att bli den största och bästa härskare Averland någonsin haft.”
Rufus von Leitdorf

“Hon är som Marius, nyckfull och farlig. Galenskapen finns ständigt närvarande i hennes huvud.”
Ferdinand von Leitdorf

“Jag skulle inte säga att Desirée är mer eller mindre galen än någon annan person i familjen. Sanningen är ju att vi alla har galenskapen i oss.”
Claudia von Leitdorf

“Jag vill inte uttala mig om Claudia.”
Hans von Leitdorf

“Kudden i hennes händer. Hon satt gränsle över Kastors bröst när han sov ruset av sig. Kastor kunde ha kvävts den natten om inte jag upptäckt vad som höll på att ske.”
Jens Lisstadt

Bio:

Desirée von Leitdorf

The Enemy Within - Streissen Sessions Averheim