Don Pedro Alvarez

Hetlevrad estalianare, även kallad för tjuven från Estalia

Description:

image.jpg

Don Pedro Alvarez, även kallad för tjuren från Estalia, är en hetlevrad estalianare. Han är en före detta äventyrare och nära vän med Klaus Tasswinder och tillsammans äger de Stressen Stierkampf Arena. Don Pedro är en person som älskar livets goda. Det kan handla om allt från vin, kvinnor till ett hederligt barslagsmål. Han är känd för sin oräddhet och sitt hetlevrade temperament och han har en förmåga att ofta hamna i trubbel eller dråpliga situationer. På tjurfäktningsarenan är Don Pedro tjurfäktaren som under akrobatiska former besegrar stora argsinta tjurar med sitt svärd eller till och med sina bara händer. Han har flera gånger blivit allvarligt skadad då han försökt brotta ned tjurarna men han kommer alltid tillbaka.

“Den mannen vet inte vad fruktan är.”
Benjamin Glück

“Don Pedro är min bästa vän.”
Klaus von Tasswinder

“Att se “tjuren från Estalia” inne på arenan är en fröjd för ögat. Han hoppar, springer, kryper, slår kullerbyttor och leker med tjurarna för att sen avsluta sitt arbete med svärdet. Det bästa är de gånger han brottar ned en tjur med sina bara händer."
Reinhardt Vogt

“Jag har portförbjudit Don Pedro från min taverna. Sista gången han var här startade han ett barslagsmål med mina akademiska gäster. Ett barslagsmål på Jules Tavern, det har aldrig inträffat förut.”
Jules Meurisse

“Jag vet varför han kallas tjuren.”
Sabina von Krieglitz

Bio:

Don Pedro Alvarez

The Enemy Within - Streissen Sessions Averheim