Elsbeth von Pappen

Syster till Ludwig von Pappen, handlar med information

Description:

image.jpg

Elsbeth von Pappen är syster till Ludwig von Pappen. De två syskonen driver tillsammans en verksamhet där de handlar med information, Ludwig i Averheim och Elsbeth i Streissen. Medan Ludwig är en högst känd och synlig person i Averheims societet är Elsbeth en betydligt mer diskret person i Streissen. Elsbeth gillar att hålla sig i bakgrunden och lyssna och har inte samma direkta påflugna stil som sin bror. I fem år har hon bott i Streissen där hon äger ett hus i Universitäts Bezirk. Ursprungligen kommer hon från Nuln. Hennes förmåga att få fram information är exceptionell och hon är mycket professionell.

“Min syster är som min skugga. Utan varandra är vi halva – tillsammans är vi hela.”
Ludwig von Pappen

“Elsbeth von Pappen är en mycket bra och pålitlig informationskälla, men hon vet att ta betalt.”
Ambassadör Baltazar von Liebwitz

“Hon håller sig diskret i bakgrunden på alla sammankomster för Streissens elit och har en unik förmåga att snappa upp information. I affärer är hon pålitlig och levererar men jag vet även att hennes kundkrets är vid och det handlar om att kunna betala bra eller ha information i utbyte när man nyttjar hennes tjänster.”
Roderick von Hindenburg

“Låt dig inte luras av Elsbeth von Pappens vackra ögon och utseende. Hon är en stenhård affärskvinna som man inte trampar på.”
Mikael Dietrich

“Geheimpolizei håller Elsbeth von Pappen under bevakning. Hon är från Nuln, bara en sådan bakgrund är ju högst misstänksam och hon snokar och intresserar sig för saker som hon inte är hennes ensak.”
Überzensor Herr Stahl

“För att vara av adlig börd har hon stor kunskap om vad som händer inom den akademiska världen.”
Professor Karin Schnell

Bio:

Elsbeth von Pappen

The Enemy Within - Streissen Sessions Averheim