Fraulein Adelle Metternisch

Glädjeflicka på The Street of Sin

Description:

image.jpg

Fraulein Adelle Metternisch är en av de kvinnor som försörjer sig som glädjeflickor på The Street of Sin. Adelle, som är kusin till Nellie Metternisch och Werner Lankdorf, rymde hemifrån som 15-åring och hamnade av en slump i Streissen. Hon hamnade i fel sällskap och har de senaste fyra åren tvingats försörja sig på The Street of Sin. Livet på The Street of Sin är hårt, vidrigt och tufft. Adelle drömmer om att en dag kunna fly från sitt vidriga liv men hon har hamnat i händerna på den hårdföra bordellmamman Beatrix Le Bon som driver The Lady in Red i Streissen och The Red Room i Averheim. Två ökända bordeller, som lockar rika och dekadenta män.

“Jag såg hennes potential, hon är ung och ser fortfarande bra ut så jag tog henne under mina vingar och gav henne jobb och beskydd på The Lady in Red.”
Madame Beatrix Le Bon

“Jag har hört att stackars Adelle har hamnat på The Lady in Red i Streissen. Det är ett vidrigt ställe och jag fruktar för hennes liv och hälsa.”
Nellie Metternisch

“Fraulein Adelle vet att det är bäst att göra som hon blir tillsagd, det bästa är att jag gör vad jag vill med henne helt gratis.”
Siwert Fenster

“Det smärtar mig enormt att se alla kvinnor på The Street of Sin som tvingas sälja sina kroppar till vidriga män utan moral eller heder. Adelle Metternisch är en ung kvinna som hamnat snett. Jag hoppas hon en dag kan ta sig härifrån. Jag ser det som min plikt att sätta skräck i de värsta torskarna på The Street of Sin och skydda kvinnorna.”
Bernhardt Hoche

“Jag tycker synd om Adelle. Hon tvingas göra så vidriga saker med de rika männen. Hon och jag är längst ned på samhällsstegen i Streissen, våra liv är inget värda. Ibland brukar jag trösta henne när hon gråter.”
Frank Piersen

Bio:

Fraulein Adelle Metternisch

The Enemy Within - Streissen Sessions Averheim