Fraulein Wilhelmina

Fraulein Weras halvsyster från Altdorf

Description:

image.jpg

Fraulein Wilhelmina är en ung kvinna, endast 16 år gammal, som kommer från Altdorf. Hon har nyligen anlänt till Streissen som fripassagerare på en fraktbåt. Streissen är dock bara en mellanlandning då hon tänker försöka ta en båt eller vagn för vidare färd till Averheim. Fraulein Wilhelmina har nyligen rymt hemifrån för att komma ifrån sitt tråkiga och inrutade liv och söker nu efter sin äldre och rebelliska halvsyster Wera. Trots sin ringa ålder är Wilhelmina en stark, verbal och bestämd person. Hon vet vad hon vill och hon har ett stort mod men är absolut inte dumdristig eller oförsiktig.

“Jag saknar min syster, min kära Ottagunda. Ja är det inte underbart, Weras mellannamn är Ottagunda. Hon hatar när jag kallar henne det. Åhhh vad jag saknar våra härliga syskonbråk.”
Fraulein Wilhelmina

“Vår släkt består av idel starka, bestämda och kompetenta kvinnor. Jag, Wilma, Wera och Wilhelmina. Vi har alla namn som börjar på W.”
Wanda Weltschmertz

“Wilhelmina är yngst av släktens kvinnor. Vi har alla vandrat olika vägar i livet. Wanda valde magin, jag tron på Sigmar, Wera är familjens svarta får och Wilhelmina är vår unga men ack så oslipade diamant.”
Wilma Weissman

”Min kära lillasyster Wilhelmina är den enda jag saknar från min så kallade släkt. Hon har alltid varit en frisk fläkt bland alla konservativa åsikter och hon är nog den enda som saknar mig.”
Fraulein Wera

Bio:

Fraulein Wilhelmina

The Enemy Within - Streissen Sessions Averheim