Fredrik von Beate

Intelligent, arrogant och bildad - en man av Streissen

Description:

image.jpg

Fredrik von Beate tillhör den del av familjen von Beate som bor i Streissen. Han är kusin till Fritz von Beate i Averheim. Fredrik är familjens överhuvud och har därmed en röst i konklaven och valet av Elector Count. Han är en arrogant, intelligent, modig och bildad man. För fyra år sedan blev han änkeman då hans fru Elsa dog i kräftan. Han har ett barn, sonen Linus. Familjen von Beate är lågadel och har historiskt sett alltid varit trogna familjen von Leitdorf. Fredriks stora passion i livet är spel och dobbel och han missar aldrig en tjurfäktning. Det ryktas att hans spelande satt familjen i skuld och att han pantsatt familjens jordegendomar öster om Streissen. I sin ungdom reste Fredrik runt med ett äventyrargäng i Reikland och Middenland och han älskar att i nära vänners lag berätta om de fasor och varelser han mötte i de mörka skogarna.

“Han, han är bra. Bra, bra, bäst!”
Hadelin von Beate

“Jag förutsätter att jag har Fredrik von Beates röst i konklaven.”
Kastor von Leitdorf

“Jag förutsätter att jag har Fredrik von Beates röst i konklaven.”
Rufus von Leitdorf

“Frågan är ju om gamla lojalitetsband längre råder. Jag är inte så säker på att familjen von Leitdorf längre kan räkna med Fredrik von Beates stöd.”
Elsbeth von Pappen

“Om Fredrik von Beate skulle vara skyldig mig pengar? Det är inte din ensak.”
Ivan Paparov

“Fredrik von Beate har pantsatt sina jordegendomar som säkerhet för ett lån hos mig. Om du frågar mig är han gravt spelberoende.”
Mikael Dietrich

“Familjen von Beate är snart ett minne blott. Familjeöverhuvudet Fredrik spelar bort familjens egendomar medan hans odåga till son har erotiska äventyr med män.”
Roderick von Hindenburg

“Många tenderar att underskatta Fredrik von Beate. Hans spelberoende och skulder är allmänt kända. Men jag känner Fredrik väl och vet att han inte är något “offer” som låter sig manipuleras eller styras, tvärtom är jag övertygad om att han kommer att ta tag i sina problem och komma tillbaka starkare än någonsin. Få män har en så stark vilja och handlingskraft som Fredrik.”
Oswald von Boehm

“Fredrik von Beate står högst upp på listan över förhatliga män som jag avser eliminera.”
Ulrike Meinhof

”Fredrik von Beate är en bra man. En troende sigmarit. Det var Fredrik som personligen stoppade och grep kättaren Andreas Baader, en av ledarna i Rote Armee Fraktion, när han höll på att spränga Sigmarkatedralen. Fredrik räddade mitt liv den dagen. Allt prat om att hans son skulle vara intresserad av män är naturligtvis bara förtal och smutskastning. Må Sigmar för evigt välsigna familjen von Beate."
Warrior Priest Ulfgang Krieglitz

“Jag var så nära att lyckas spränga Sigmarkatedralen och mörda ärkesvinet Ulfgang Krieglitz. Men så dök Fredrik von Beate upp. Jag avfyrade min pistol och träffade honom i axeln men han rusade ändå orädd fram mot mig med sitt svärd och högg mig i magen. Den mannen förstörde min och Streissens framtid.”
Andreas Baader

“Få män i Averland har mött de fruktade Beastmen som hemsöker de djupa skogarna i The Empires norra provinser. Men Fredrik von Beate har det och det har gjort honom till en riktig man.”
Herr Wolfmann

Bio:

Fredrik von Beate

The Enemy Within - Streissen Sessions Averheim