Frida von Mohr

Ruben Ulfman von Mohrs 94-åriga farmor

Description:

image.jpg

Frida von Mohr är änka och har uppnått den högst aktningsvärda åldern av 94 år. Hon är farmor till både Daniella och Ruben Ulfman von Mohr. Vissa säger att hon är helt senil medan andra hävdar att hon fortfarande är en slug kvinna med ett finger i Streissens politiska liv. Frida har bott i familjen von Mohrs stadshus i Streissen de senaste 39 åren, efter att hon flyttade från familjens lantgods utanför staden när hennes make avled. I Streissen har Frida blivit ett känt namn i det politiska etablissemanget men de sista fem åren är det många som hävdar att hon tappat fattningen och blivit senil. Ofta har hon på senaste tiden uppträtt högst förvirrat på både baler och middagar.

“Frida von Mohr är en kvinna som jag hyser stor respekt för, trots att hon stått familjen von Alptraum nära. Dock har hon blivit senil de senaste åren, det är synd för jag har alltid uppskattat hennes vassa tunga.”
Rufus von Leitdorf

“Att Frida von Mohr alltid spelat rent genom åren är något helt unikt här i Streissen. Hon har aldrig medvetet förtalat någon. Men tyvärr har hon förlorat fattningen och förståndet på senaste år.”
Oswald von Boehm

“Det är märkligt hur många som låtit sig luras av Frida von Mohr. Bakom den vänliga fasaden döljer sig ingen förvirrad eller senil kvinna. Trots sin höga ålder är hennes hjärna skarp och viljan hård som stål. Hon är kanske den mest intelligenta och formidabla politiska motståndare jag kan tänka mig. Jag hyser både respekt och fruktan för henne. Men det är väl det politik i den högsta skolan handlar om. Känn din fiende och underskatta aldrig dennes intelligens, karisma eller kontaktnät. Utan att ha lärt mig hur spelet ska spelas av Frida von Mohr hade jag aldrig varit den man jag är idag.”
Kanzler Roderick von Hindenburg

“Det är tragiskt att se men Frida von Mohr har blivit en lallande idiot. Vid senaste vinterbalen i Streissen Burg hängde det tårta och saliv ur hennes mungipor. Gosch vad äckligt. Den kärringen har inte många månader kvar i livet.”
Sabina von Krieglitz

“Om det är någon i Streissen som jag tror kan få en högst oväntad roll i den kommande konklaven är det Frida von Mohr. Det är mycket märkligt hur annars väldigt intelligenta personer tenderar att underskatta en gammal kvinna. Jag tror inte en sekund på att Frida von Mohr är senil, hon spelar bara.”
Elsbeth von Pappen

“Hon var känd för att spela det politiska spelet rent och ärligt. Hon byggde upp en fasad utåt som lurade de flesta. Men bakom den fasaden hade hon nypor av stål. Om det behövdes tvekade hon inte ens att gå över lik. Jag är glad över den vänskap vi hade. Hon har varit en viktig allierad till familjen von Alptraum. Idag är hon dock senil, senast vi träffades så kände hon inte ens igen mig.”
Marlene von Alptraum

“Bara tills för några år sedan var Frida von Mohr en politisk räv. Men hon har blivit senil och gaggig . Idag är det ingen som längre bryr sig om henne. Jag ger henne högst ett eller två år kvar sedan tror jag att hon vandrar in i Morrs rike.”
Bürgermeister Tischbein

“Min farmor är min förebild. Hon har alltid funnits där för mig.”
Daniella von Mohr

“Jag känner ingen Frida von Mohr.”
Ivan Paparov

Bio:

Frida von Mohr

Frida von Mohr

The Enemy Within - Streissen Sessions Averheim