Hannes Görper

Musikaliskt geni

Description:

image.jpg

Hannes Görper är Henrietta Görpers son. Hannes är trots sin unga ålder ett musikaliskt geni. Han kan spela piano, fiol och flöjt. Dessutom har han en fantastisk sångröst. Många musikaliskt skolade personer som upplevt Hannes begåvning har sagt att underbarnet Hannes är den största musikaliska talang som Averland någonsin upplevt.

“Hannes är en fantastisk talang. Han är det största musikaliska geni jag någonsin mött. Dessutom är han ett väldigt artigt och väluppfostrat barn.”
Lisette Salzholz

“Jag har ofta undrat vem som är Hannes far. Han är ett väldigt talangfullt och trevligt barn. Jag skulle absolut kunna tänka mig att ta hand om honom om Henrietta skulle vilja bli min fru.”
Mikael Dietrich

“Det finns något bekant i Hannes Görpers blick. Det känns som om de ögonen är bekanta på något viss. En känsla jag har.”
Daniella von Mohr

“Hannes Görper är en borgarunge. Jag gillar honom inte. Han ska bara krypa för mina fötter som den lägre stående varelse han är.”
Desirée von Leitdorf

“Det är nog två månader sedan. Jag skulle avrätta hustrumördaren Jakob Fincher och när jag stod där och skulle hugga huvudet av den dömde såg jag en ensam liten pojke i publiken. Pojken såg så oskyldig och oförstörd ut. Jag såg hur pojken grät för vad som skulle ske. Jag förmådde inte höja min yxa den dagen. Faktum är att jag inte kunnat avrätta någon alls sedan den händelsen. Det jag såg i den pojkens ögon har fått mig att tänka på vem jag är. Har jag rätt att ta någon annans liv för att själv försörja mig? Är jag en lika dålig person som de brottslingar jag avrättar? Den pojkens blick har förändrat mitt liv. Jag har gått till The Black Dove of Shallya för att få förlåtelse för mitt liv. Våld och straff är inte lösningen, bara kärlek och förlåtelse.”
Der Henker

Bio:

Hannes Görper

The Enemy Within - Streissen Sessions Averheim