Hubert Dürcher

Ockultist och demon-hunter

Description:

image.jpg

Hubert Dürcher är en okänd person för de flesta i Streissen. Han är en självlärd ockultist och “demon-hunter” som är löst associerad med kulten av Verena. Som ung studerade borgarsonen Hubert teologi vid universitetet i Streissen men sedan blev hans yrkesbana, av ren äventyrslystnad, både Bounty Hunter och Mercenary. Under flera år bodde han i Marienburg där han kom i kontakt med den hemliga organisationen The Cloaked Brothers. Där väcktes också hans intresse för det ockulta och för hemliga kulter. Sedan fem år tillbaka bor han återigen i Streissen. Han gör inte mycket väsen av sig men det viskas, bland de som känner honom, att Hubert rör sig ute om natten för att bekämpa fasor som ingen vill tala om.

“Hubert Dürcher är en man med stor kunskap, både av akademisk likväl som av praktisk art. Vi samarbetar ibland och utbyter information. När det gäller att bekämpa nattens mörkaste fasor finns det ingen jag hellre vill ha vid min sida än Dürcher.”
Werner Willaperth

“Det finns saker som endast Geheimpolizei ska hantera. Saker som inte är lämpliga för civila att känna till eller lägga sig i. Tyvärr har Hubert Dürcher visat alldeles för stor intresse för saker han borde hålla sig borta ifrån. Kan det i själva verket vara så att Hubert Dürcher är en dubbelagent och konspiratör som sympatiserar med mörkret som vi bekämpar.”
Überzensor Herr Stahl

“Hubert Dürcher har kunskap om der König in Gelb. Men jag vet inte riktigt vad jag vågar prata med honom om, går han att lita på? Sibylle är orolig i hans närvaro och det tar jag på stort allvar.”
Stephanie von Hindenburg

“Jag har sänt brev till Hubert Dürcher att jag vill ha ett möte med honom så fort jag anländer till Streissen. Vi har mycket att tjäna på att samarbeta.”
Ferenc von Alptraum

Bio:

Hubert Dürcher

The Enemy Within - Streissen Sessions Averheim