Junker Otto von Bismark

Äventyrare och fattig lantadel bördig från Kemperbad i Reikland.

Description:

image.jpg

Junker Otto von Bismark är egendomslös och fattig lantadel bördig från Kemperbad i Reikland. Han kom som legosoldat till Averland i samband med The Third Battle of Black Fire Pass. Efter kriget blev han kvar i Streissen där han lagt sin tid på supande, slagsmål, kvinnor och ströjobb som legosoldat. Han är högljudd, bullrig, rättfram och orädd. Det sägs att Junker Otto von Bismark försöker få fram resurser, både pengar och manskap, för att sätta samman en skattletarexpedition till Black Fire Pass. Junker Otto von Bismark hävdar att han kommit i besittning av en gammal karta som ska visa var dvärgarna har sina skatter begravda.

“Junker Otto von Bismark är en trevlig person. Han är reikländare och det känns skönt att höra en bekant dialekt i denna främmande stad. Vi har tillsammans spöat på några fyllesvin som var närgångna mot mig. Otto har lovat att hjälpa till att hitta min syster Wera.”
Fraulein Wilhelmina

“Jag är så trött på dessa självupptagna och högljudda dorfers. De tror att de är bättre än alla andra. Den där Junker fjanten är värst av dem alla.”
Gunnar Fümmel

“Han har frågat om jag vill finansiera hans expedition till Black Fire Pass. Men den så kallade dvärgkartan han kommit över är inget annat än en billig förfalskning. Det sa jag till Otto men han vägrade tro på mig. Självklart får han inte ens en sketen brass pennie av mig, hans skattexpedition är ett misslyckande innan den ens startat.”
Thor Iversen

“Visst han är en reikländare, men han dricker ändå lika hårt som en varg från Middenheim. Han har mod och framåtanda. Och det är respekt i en stad som är full av akademiska fjantskallar.”
Herr Wolfmann

“Ja jag har hört att det finns någon fattig lantadels person från Reikland i Streissen. En person som hänger i Ostende och super och slås. Det är ingen person som det är värt att bry sig om.”
Gotthard von Hindenburg

Bio:

Junker Otto von Bismark

The Enemy Within - Streissen Sessions Averheim