Kapten Bernhardt Hoche

Befälhavare för Rufus von Leitdorfs styrkor

Description:

image.jpg

Kapten Bernhardt Hoche är befälhavare för Rufus von Leitdorfs styrkor. Han är en djupt troende Sigmarit som förutom den militära banan även specialiserat sig på folklore från Averland. Bernhardts far är vinbonden Wendel Hoche som är känd för att producera det vita friska vinet Hoche Weiss Wein. Wendel Hoches vingård ligger granne med Ruben Ulfman von Mohrs lantgods. Bernhardt Hoche är en bestämd men respekterad man. Han är känd för att vara både ärlig och rättvis.

“Bernhardt Hoche är en bra och hederlig man.”
Hans von Leitdorf

“Kapten Bernhardt Hoche har en stor respekt i militära kretsar. Han stred i samma kompani som Markus Baerfaust under The Third Battle of Black Fire Pass.”
Ingvald “der Fleischer” Reise

“Alla säger att han är en krigshjälte och en god och rättvis man. Men jag har sett med egna ögon vad han gjorde med de unga bondpojkar i armen som deserterade under The Third Battle of Black Fire Pass. Han spårade upp dem och flådde dem sedan levande. Och folk säger att jag är en grym jävel.”
Bengt “The Knife”

“Jag hade önskat att min son skulle ta över bondgården men han valde den militära banan istället. Men jag är stolt över honom och vad han blivit.”
Wendel Hoche

“Ibland ser jag honom om nätterna på The Street of Sin. Han går runt och pratar med kvinnorna och frågar om någon kund har behandlat dem illa. Om så är fallet söker han upp mannen och kastrerar sedan denne som straff. Vi glädjeflickor ser honom som en beskyddare, en person som sätter skräck i det värsta avskummet som besöker oss. Det sägs att mannen jobbar för självaste Rufus von Leitdorf. Varför han vill beskydda oss utsatta kvinnor vet jag inte men vi är väldigt tacksamma för att han finns.”
Adelle Metternisch

“Bernhard Hoche är en sann son av Averland.”
Markus Baerfaust

“Kapten Hoche är en troende sigmarit. En respektingivande man.”
Ulfgang Krieglietz

“Det är få som känner till det men Bernhardt Hoche har en djup kunskap om böndernas folklore i Averland. Det sägs att han är särskilt intresserad av berättelserna om The Child of Rhya och Der König in Gelb.”
Kirsten Eule

Bio:

Kapten Bernhardt Hoche

The Enemy Within - Streissen Sessions Averheim