Konstantin Verfullen

Der Pest Artz auf Averland

Description:

image.jpg

Konstantin Verfullen är en doktor i tidiga 30-års åldern. Han är närmaste man till Zacharias Elber i Streissen Physician Guild. Konstantin är son till Wilhelm Verfullen, en framstående doktor i Averheim. Konstantin har studerat vid universitetet i Altdorf och reste efter examen runt i The Empire för att lära sig mer om pestsjukdomar och hjälpa pestsmittade människor. Något som gett honom smeknamnet “der Pest Artz auf Averland” (reikspiel för pestdoktorn från Averland). Konstantin bär alltid med sig en pestmask i läder fäst i bältet. Han har ett arrogant uppträdande och har en väldigt morbid humor.

“Det är något konstigt med Konstantin Verfullen. Han har för vana att stirra på den person han pratar med ett obehagligt sätt. Jag skulle aldrig låta den mannen behandla mig”
Daniella von Mohr

“Flera gånger har han besökt mig, ja man kan nog kalla honom för en stamkund. Han betalar för sig och säger inte mycket. Men sättet han stirrar på min kropp och hur han tar på mig med kalla händer ger mig rysningar”
Adelle Metternisch

“Konstantin är min enda son. Jag är mycket stolt över att han gått i mina fotspår. En dag ska han ta över min praktik i Averheim”
Doktor Wilhelm Verfullen

“Många är rädda när de talar med mig, men inte Konstantin Verfullen. Han brukar undersöka de döda kropparna innan de lämnas över till Morrs rike. Vad jag kan förstå är han en mycket kompetent doktor”
Der Todtmeister auf Morr

“Precis som Zacharias Elber talar han ofta illa om kulten av Shallya. Konstantin Verfullen är en arrogant och ohyfsad man”
Syster Gudrun

“Konstantin är en mycket begåvad man med stor kunskap inom det medicinska området. Han står mig väldigt nära. Vi delar samma intresse för att hjälpa människor”
Zacharias Elber

“Jag uppskattar inte hans arroganta uppträdande. Han är en besserwisser som tror sig ha rätt om allt”
Professor Karin Schnell

“Doktor Konstantin Verfullen…tvi, han är en jävla mobbare och översittare. När han ser mig brukar han spotta på mig och sedan springa skrattande iväg. Han är en horbock och syns ofta på The Street of Sin. Jag hoppas han får en hemsk sjukdom en dag”
Frank Piersen

Bio:

Konstantin Verfullen

The Enemy Within - Streissen Sessions Averheim