Lisette Salzholz

Operasångerska och konstnärlig ledare för Averland Volk Opera.

Description:

image.jpg

Lisette Salzholz är operasångerska och konstnärlig ledare för Averland Volk Opera. Averland Volk Opera är den största och mest anrika kulturinstitutionen i hela provinsen och operan ligger i nära anslutning till Streissens universitet. Lisette är Streissens och hela Averlands ledande och mest kända kulturpersonlighet. Hon har turnerat med operan till Tilea, Bretonnia (där hon t.o.m uppträtt för kung Leon Leoncours hov), Nuln och Altdorf. Många anser att Lisette är den bästa sopranen i hela The Old World. Som person är Lisette artig och vänlig. Hon har en enorm passion för opera och för att fortsätta utveckla Averland Volk Opera.

“Lisette Salzholz är min musikaliska lärare. Hon är enormt duktig och jag lär mig så mycket. Hon säger att jag är ett musikaliskt underbarn.”
Hannes Görper

“Lisette Salzholz är den bästa lärare jag kan tänka mig för Hannes.”
Henrietta Görper

“Hon har en fantastisk sångröst och det hon gör med Averland Volk Opera är inget annat än ett stordåd.”
Ursula Rotkopf-Feuerdottir

“Jag uppskattar det hon gör för kulturen i Streissen. Och hennes sångröst är mer magnifik än något jag hört i hela mitt liv.”
Mikael Dietrich

“Lisette Salzholz har sett “Der König in Gelb” på operan. Vi har pratat om det. Hon har inte sagt det till någon annan. Vad hon sett påminner om vad Sibylle sett."
Stephanie von Hindenburg

Bio:

Lisette Salzholz

The Enemy Within - Streissen Sessions Averheim