Reine Pauler

Dräng på von Mohrs lantgods

Description:

image.jpg

Reine Pauler
Reine Pauler är den äldre av bröderna Pauler och han arbetar som dräng på von Mohrs lantegendom utanför Streissen. Reine är döv sedan födseln och kommunicerar endast genom teckenspråk eller vis det skriftliga språket. Hur drängen Reine lärde sig läsa och skriva är en gåta för alla. Reine har en god hand med gårdens djur och djuren är välmående och välskötta vilket är en stark kontrast till det allmänna förfallet på von Mohrs lantgods.

“Min bror må vara döv men han är väldigt intelligent. Han är välsignad av Rhya med en intelligens utan dess like, han kan båda läsa och skriva.”
Didrik Pauler

“Många undrar hur det kommer sig att Reine kan läsa. Jag är övertygad om att svaret ligger långt tillbaka i tiden… Linda Therese von Mohr.”
Holger Klemens

“Det jag säger är högst kätterskt, det är jag fullt medveten om. Men har ingen funderat över kopplingen mellan kulten av Rhyas tidiga historia och de obskyra legenderna om Herr Liebling? Båda har ju sin grund i obskyra fruktbarhetsriter. För några år sedan besökte jag Reine Pauler, en dräng på von Mohrs lantgods, som är känd för sin goda hand med djur. Herr Pauler är döv och han kommunicerar endast skriftligt, hans teorier om tidigare nämnda legender är ytterst initierade och tänkvärda. Ett fascinerande möte.”
Kirsten Eule

“Reine Pauler har god hand med godsets djur.”
Klara Jung

Bio:

Reine Pauler

The Enemy Within - Streissen Sessions Averheim