Sebastian "The Ripper" Bunker

Massmördare och Streissens mest jagade man

Description:

image.jpg

Sebastian “The Ripper” Bunker är Streissens mest jagade man. En vansinnig mördare som under många år spridit skräck på Streissens gator nattetid då han överfallit och mördat flera personer. Hittills har han lurat stadsvakten och undgått att bli infångad. Under fem års tid fram till Ulriczeit förra året hade han överfallit 12 personer varav tre mist livet. Oftast hade överfallen och morden skett i Ostende men även i Handel Bezirk och i Altstadt. Sedan inträffade någon fruktansvärt som chockade hela Streissen. Med start i mitten av Ulriczeit 2519 och inom loppet av två veckor attackerade “The Ripper” hela nio personer vid trappan i Budringen Straße i centrala delen av Handel Bezirk. Hela sju av de överfallna människorna knivmördades. Antalet mord i Streissen är normalt sett inte särskilt högt och staden anses vara relativt säker och trygg. De senaste 20 åren har det skett i snitt fyra-fem mord per år i staden så sju mördade personer inom loppet av två veckor var helt chockartat. Därefter följde den största insatsen någonsin av stadsvakten. Hus för hus i Handel Bezirk och Ostende söktes igenom på jakten efter “The Ripper”. Men mördaren var spårlöst försvunnen. “The Ripper” har varken hörts eller setts till efter det. Men många fruktar att lugnet kommer att följas av en ny mordvåg.

“Sebastian Bunker är något så ovanligt som en massmördare. Vi har inte något motiv till varför han utfört de bestialiska överfallen utan det tycks vara rena vansinnesdåd av en svårt psykisk sjuk person. Vi har dock efterforskat vem Sebastian är. Han är född och uppväxt under fattiga förhållanden i Ostende. I sin ungdom arbetade han som lantarbetare och dräng hos ett antal storbönder runt Streissen. I 30-års åldern gifte han sig och bosatte sig i Ostende. Han lyckades dock inte få något jobb i staden och hans fru dog av en svår förkylning. Han blev därefter en enstöring som undvek folk och livnärde sig som tiggare. Efter det har ingen lagt märke till honom till dess att han för fem år sedan helt oprovocerat börjat attackera människor.”
Armand Falkenheim

“Det sägs att Sebastian “The Ripper” har en röd skalle tatuerad på bröstet. Jag vet vad det betyder och förstår varför han gör det han gör. Vi måste stoppa honom innan nästa våldsvåg startar igen."
Hubert Dürcher

“Får vi tag på fanskapet så dödar vi det jävla svinet!”
Gunnar Fümmel

“Jag är inte emot våld men våld måste ha ett syfte. Som när jag gör affärer. Men helt omotiverat våld och mördande är bara sjukt. Jag har sagt till Ostende Gang att om de får tag på “The Ripper” ska de döda honom på fläcken."
Ivan “The Terrible” Paparov

“Är det inte märkligt hur totalt inkompetenta stadsvakten är. Sju mord begås på samma plats under två veckors tid och ändå lyckas man inte gripa mördaren. Varför bevakar man inte bara platsen och griper mördaren på bar gärning?”
Professor Tycho Braheim

“Varje dag sedan de fruktansvärda dåden i Ulriczeit har jag kommit till trappan vid Buringer Straße och gråtit för offren. Shallya kommer aldrig glömma lidandet och sorgen.”
Syster Gudrun

“Vi har ett spår. Men det leder inte till Ostende utan till universitetet.”
The Honourable Gentlemen of the Sun

“The Ripper bidar sin tid. Väntar på att de höga och mäktiga ska samlas.”
Tomas Brömsen

“Sebastian Bunkers fru Margarete var min syster.”
Gretchen Bosch

“I en av universitetets hemliga gångar såg jag för ett par dagar sedan en gammal utmärglad man klädd i trasor och med vansinne i blicken fly från min lyckta. Jag vet inte vem mannen är men har funderat på om det kan vara The Ripper.”
Heindryk Tuppengaal

Bio:

Sebastian "The Ripper" Bunker

The Enemy Within - Streissen Sessions Averheim