Siwert Fenster

Sergeant i stadsvakten

Description:

image.jpg

Siwert Fenster är sergeant i stadsvakten. Han är en hårt arbetande man på dryga 40 år.
Siwert är den som har ansvaret för att upprätthålla lagen i fattig- och slumkvarteren i Ostende. Ett farligt och svårt jobb men i Streissen har stadsvakten fortfarande hygglig kontroll över stadens mer ruffiga delar, detta till skillnad från situationen i Averheim. Även om stadsvaktens ekonomi är svårt ansträngd lyckas man fortfarande betala löner till sina män. Detta på grund av månatliga penningdonationer från familjerna von Leitdorf och von Hindenburg. Följden är att Streissens stadsvakt inte är lika korrumperad som Averheims. Siwert är en storkäftad och tuff man som har minst ett par svordomar i varje mening han säger. Han har en lapp för ögat efter att han för två år sedan utsattes för ett mordförsök av Rote Arme Fraktion och fick en kastkniv i ögat.

“Siwert Fenster, jag var så nära att döda honom. Min kastkniv träffade hans högra öga men han överlevde tyvärr.”
Andreas Baader

“Siwert är en tuff person och han är alldeles för stor i käften. Men han sköter sitt jobb bra och är en nagel i ögat på de kriminella. Jag är glad att han är min man i Ostende.”
Kapten Armand Falkenheim

“Siwert Fenster har ingen framtid. Ingen framtid alls.”
Ivan Paparov

“Han är en jävel på knytnävsslagsmål men mig rår han inte på.”
Gunnar Fümmel

“Siwert Fenster är en stor plåga. Han har gripit flera i gänget. Men en dag kommer han att dö.”
Streissen Ostende Gang

“Siwert Fenster är sergeant i stadsvakten men han är lika äcklig och vidrig som alla andra män i Ostende. Jag nästan kräks av hans illaluktande andedräkt när han ligger över mig. Och han kräver att jag gör det gratis för att han inte ska arrestera mig.”
Adelle Metternisch

“Fenster är en ond man. Han brukar spotta och sparka på mig när han ser mig.”
Frank Piersen

“Stadsvakten behöver fler hårda män som Siwert Fenster. Folk som likt Sergeant Fenster får jobbet gjort och arresterar det kriminella packet så jag kan ställas dem inför rätta.”
Magistrate Bartholomeus Lueger

Bio:

Siwert Fenster

The Enemy Within - Streissen Sessions Averheim