Stein Arnhelm

Ansvarig för Streissens årliga boskapsmarknad

Description:

Streissen-Stein_Arnhelm.JPG

Stein Arnhelm är en före detta bonde som numera ansvarar för Streissens stora boskapsmarknad. Boskapsmarknaden är den största i hela The Empire och hålls varje år i månaden Sommerzeit. Under en månads tid kommer folk från Averland, Wissenland, Talabechland, Reikland, Stirland och The Moot till Streissen för att köpa och sälja boskap. Under den månaden pågår det många festligheter i staden. Värdshusen är fullbelagda och öl och vinstugorna gör bra affärer. Ett par gånger i veckan under marknaden sker föreställningar i tjurfäktningsarenan.
Höjdpunkten på festligheterna är “The Bull Run” där 100 tjurar släpps lös i gränderna i stadens centrum. Modiga män och kvinnor tävlar då att ta sig hela vägen från Tiefstraße till Ostwald Weg. Många personer skadas av de framrusande och ilskna tjurarna och varje år dör 4-5 personer i den vansinniga “The Bull Run”. Den som snabbast tar sig fram till Ostwald Weg blir utsedd till “Stiermeister des Jahres.”

Stein Arnhelm är en öppen, glad och väldigt omtyckt person i Averheim. Han brinner för den årliga boskapsmarknaden och försöker varje år överträffa sig själv genom att göra marknaden mer och mer storslagen och spektakulär.

Bio:

Stein Arnhelm

The Enemy Within - Streissen Sessions Averheim