Streissen Ostende Gang

Gänget som styr Streissens slumområde Ostende

Description:

image.jpg

Ostende Gang är det mest ökända kriminella gänget i stadsdelen Ostende. De ägnar sig åt smuggling, utpressning, beskydd, hallickverksamhet och försäljning av weirdroot och opium. Gänget består av sex medlemmar och leds av “der schwarze Hut”, en maskerad man som alltid bär en svart hatt. Ostende Gang är kända för sina brutala metoder men de har inte makten eller kontrollen över Ostende. Tvärtom hamnar de ofta i slagsmål med medlemmar från The Fish, The Wharf Rats eller Streissen Workers Guild. Tre organisationer som alla ogillar och bekämpar den verksamhet Ostende Gang bedriver. Ibland av moraliska aspekter ibland för att de bedriver konkurrerande verksamhet inom smuggling och beskyddarverksamhet. Det sägs att Ostende Gang är ryggraden i Ivan “The Terrible” Paparovs kriminella imperium. De kriminella gängen i Ostende använder sällan vapen då de vet att om de drar kniv eller svärd mot en medlem i The Fish, The Wharf Rats eller Streissen Workers Guild så har de tre organisationerna lovat att sluta sig samman och dränka varenda medlem av Ostende Gang i Aver.

“Svin, svin är vad dom är. Jag har själv spöat upp och brutit ben och armar på medlemmar i Ostende Gang. En gång, jag tror det är 10 år sedan nu, högg jag till och med benet av Lars som en varning, det är därför han kallas “haltande Lars” nu."
Sergeant Siwert Fenster

“Ostende Gang är brutala människor. De är så långt ifrån Ranalds principer man kan tänka sig.”
Mäster Haldur

“Stadsvakten kan man inte lita på och då är det vi i Streissen Workers Guild som får bekämpa de kriminella gängen i Ostende. Värst av alla är Ostende Gang. Jag har personligen krossat näsan på den där jävla “der schwarze Hut” ett par gånger. Men de dumma jävlarna ger sig inte hur mycket stryk vi än ger dem. Men de vågar inte dra kniv mot oss. Den dagen de använder vapen vet dom att vi kommer att dränka dem i Aver."
Reinhardt Vogt

“Vi kallar avtalet mellan The Fish, The Wharf Rats och Streissen Workers Guild för “Freden i Ostende”. Visst våra medlemmar drabbar ibland samman och vi slås om lastningsavtal eller på fyllan. Men vi drar aldrig vapen eller dödar varandra, gränsen går vid en bruten arm eller en krossad näsa. Som en varning till ligisterna i Ostende Gang och andra mindre kriminella gäng slöt vi “Freden i Ostende”. Avtalet innebär kort och gått att om Ostende Gang drar vapen och dödar någon av våra medlemmar kommer vi att sluta oss samman och dränka dem alla i Aver. Det har nu gått fem år sedan vi slöt avtalet och Ostende Gang har inte vågat bruka vapen mot oss sedan dess. Det är inget fel att slåss men man gör det med heder och med sina knytnävar."
Gunnar Fümmel

“Ostende Gang är ett verkligt problem. Men vi kommer snart att arrestera varje medlem så att de kan ställas inför rätta och dömas för sina brott.”
Kapten Armand Falkenheim

“Ostende Gang är svin och våldtäktsmän. En gång jagade de in mig i en mörk gränd och sedan…. jag orkar inte prata om det. Stadsvakten gör inget eftersom sergeant Siwert Fenster är ett lika stort och äckligt svin.”
Adelle Metternisch

“Sigmar är bestraffaren, Sigmar är bestraffaren! Lyssna noga goda Sigmariter. Följ i vårt tåg, tänd en fackla och bär en piska. Ikväll ska vi bestraffa och piska syndarna i Ostende Gang blodiga”
Flaggelants of Sigmar

“Är du ny i Streissen? Jag ska ge dig ett gott råd helt grattis. Håll dig borta från Ostende efter mörkrets inbrott. Där härskar det brutala Ostende Gang och de tvekar inte att råna och misshandla främlingar. Om du ger mig ett par silver kan jag dock vara din följeslagare om du vill uppleva Ostendes alla nöjen på ett helt tryggt sätt. Jag kan verkligen rekommendera The Street of Sin, det är hjärtat i Streissens nöjeskvarter och där kan man hitta något för alla smaker.”
Benjamin Glück

Bio:

Streissen Ostende Gang

The Enemy Within - Streissen Sessions Averheim