Ursula Geldbraucher

Guild Master for Streisssen Merchant Guild

Description:

image.jpg

Ursula Geldbraucher är, trots att hon bara är 25 år gammal, Guild Master för Streissens Merchant Guild. Hon är en sann renässansmänniska: Utbildad vid stadens universitet, erkänd konstkännare, slipad affärskvinna, väldigt kulturintresserad och nära vän med Streissens akademiska elit. Hon är en mycket stark och framstående röst för borgarklassen i Streissens politik. Politiskt förespråkar hon en borgerlig Freistadt i Averlands tre största städer, Averheim, Streissen och Pfungzig där adelns makt reduceras till enbart det militära samt till Averlands utrikesrelationer med de andra provinserna. Ursula är ägare av det stora handelshuset “Geldbraucher” som exporterar stora mängder livsmedel och vin till Wissenland, Reikland och Stirland. Det sägs att ingen köpmannafamilj i hela Averland tjänar mer pengar än Geldbraucher. För två år sedan avled hennes far, Hermann Geldbraucher, i ett slaganfall. Till allas förvåning tog hon över affärsimperiet utan minsta problem och hon sägs dessutom ha ökat handelshusets omsättning med mer en tredjedel på dessa två år.

“Ursula Geldbraucher är den mest framstående och mest förmögna köpmannen i hela Averland. Jag är mycket imponerad över hennes kapacitet och kunnande. Jag är helt övertygad om att hon en dag kommer att styra Streissen samtidigt som jag styr Averheim. Freistadt är framtiden för Averlands största städer.”
Gregor Geldloss

“Hon är en hård kvinna att göra affärer med men jag har lyckats förhandla fram bra löner för mina Wharf Rats.”
Gunnar Fümmel

“Jag respekterar Ursula Geldbraucher och är övertygad om att vi har gemensamma intressen.”
Rufus von Leitdorf

“Hon är extremt framgångsrik i affärer, men kan hon verkligen hantera det politiska spelet till fullo?”
Burgermeister Tischbein

“Jag har ett ord för Ursula Geldbraucher och det är parasit. Hon underbetalar bönderna för deras produkter och gör sedan stora vinster. Det är dags att vi sätter stopp för borgarnas ökade makt.”
Nicklas Pürfurst

“Det är personer som Ursula Geldbraucher som ska betala högre skatter, när jag blir Elector Count ska vi använda borgarnas pengar för att stärka militären och se till att Averlands bondeklass får ökat välstånd.”
Kastor von Leitdorf

“Ursula Geldbraucher är en beskyddare av upplysning och vetenskap. Hon stödjer The Sun Society med stora summor pengar.”
Professor Karin Schnell

“När folkdomstolen sagt sitt kommer hon att hängas.”
Waldemar Marx

“Ursula vem? Jag hade en sömmerska som sydde min bröllopsklänning när jag var ung som hette Ursula.”
Frida von Mohr

Bio:

Ursula Geldbraucher

The Enemy Within - Streissen Sessions Averheim