Ambassadör Baltazar von Liebwitz

Wissenlands inflytelserika ambassadör i Averland

Description:

image.jpg

Baltazar von Liebwitz är kusin till Nulns Elector Count Emmanuelle von Liebwitz. Han är Nulns och Wissenlands inflytelserika ambassadör i Averland. Ett uppdrag han tar på mycket stort allvar. Enligt vissa räknas Baltazar von Liebwitz som “den femte makten” i Streissen vid sidan av familjerna von Leitdorfs och von Hindenburgs, universitetet/akademikerna och kulterna av Sigmar och Verena. Varför Baltazar valt att förlägga Nulns ambassad till Streissen istället för Averheim är något det finns många spekulationer kring. En sak är dock säker, Baltazar von Liebwitz kommer definitivt att ha ett finger med i spelet om vem som blir Averlands nästa Elector Count. Baltazar är en väldigt vältalig och strategisk person som ständigt verkar för att maximera Nuln och Wissenlands inflytande i Averland.

“Säga vad man vill om familjen von Liebwitz men de måste vara den mest promiskuösa adelsfamiljen i hela The Empire. Det sägs, och jag är nästan säker på att det faktiskt är en sanning och inte ett rykte, att Baltazar regelbundet delar säng med sin kusin Elector Count Emanuelle von Liebwitz.”
Elsbeth von Pappen

“Lita aldrig på ett ord som Baltazar von Liebwitz säger. Bakom de honungslena och smickrande orden döljer sig en realpolitisk taktiker som endast har ett syfte, att öka Nulns intresse och påverkan på Averland. Jag vet att familjen von Liebwitz långsiktiga agenda är att förvandla Averland till en lydig lakej stat under Nuln och Wissenland. Vi är en bricka i ett större politiskt spel som handlar om att avsätta kejsare Karl Franz och göra Emanuelle von Liebwitz till kejsarinna över The Empire.”
Kanzler Roderick von Hindenburg

“Jag vet att Baltazar von Liebwitz är en politisk räv men det är jag också. Han utnyttjar mig och jag utnyttjar honom. Det är så politik fungerar.”
Bürgermeister Tischbein

“Jag vet vad min roll är. Vad jag tycker om Baltazar von Liebwitz är oväsentligt i sammanhanget.”
Friedrich von Kaufman

“Att styra eller styras det är frågan. Just nu styr Baltazar von Liebwitz men det kan snabbt ändras.”
Herr Curd Weiss

“Min kusin representerar mig och mina intressen i Averland. Vi är av samma kött och blod.”
Elector Count Emanuelle von Liebwitz

“Jag har en förmögen kund som talar med vacker dialekt och doftar parfym. Han är vänlig och behandlar mig, till skillnad från de flesta andra män, med respekt. Ibland pratar han om Nuln och berättar hur fantastisk och underbar den stora staden är.”
Adelle Metternisch

“Han är en bock, men vilken härlig bock… en charmant man.”
Sabina von Krieglitz

“Jag har fått ett brev från Nulns ambassadör Baltazar von Liebwitz. Vi ska ha ett möte i Streissen. Jag ser framemot att höra vad han har att erbjuda mig. Jag förnekar inte att jag trivs i rollen som Averlands mäktigaste person just nu. Mina tre röster i konklaven kommer att väga väldigt väldigt tungt.”
Nicklas Pürfurst

“Det är av största vikt att vi motverkar Nulns inflytande över Averlands politik. ODRA bekämpar Altdorfs och kejsarens inflytande men vi borde nästan ha ett ODRN, där den sista bokstaven står för Nuln, också för att motverka Emanuelle von Liebwitz påverkan. Jag kommer att ge råd till ambassadör Ruben von Mohr att krossa ambassadör Baltazar von Liebwitz innan det är för sent.”
Quintus von Griffonstein

Bio:

Ambassadör Baltazar von Liebwitz

The Enemy Within - Streissen Sessions Averheim