Daniella von Mohr

Ruben Ulfman von Mohrs kusin

Description:

image.jpg

Daniella von Mohr är kusin till Ruben Ulfman von Mohr. Hon är Oskar von Mohrs enda barn. Oskar var yngre bror till Rubens far Herbert. Oskar dödades under mystiska omständigheter på en bakgata i Streissens slumområde Ostende för två år sedan. Daniella är nu släkten von Mohrs talesperson i Streissen medan Ruben är hela familjens överhuvud. Daniella är i samma ålder som Ruben. Hon har studerat retorik och historia vid Streissens universitet och är känd för att vara en väldigt bestämd, målmedveten och envis ung kvinna med en förkärlek för politik, ridning och fäktning.

“Bara en kvinna kan ge släkten von Mohr äran och hedern åter. Det som Herbert och hans båda odågor till söner gjort för att dra vårt familjenamn i smutsen är avskyvärt. Det är tid för maktskifte om vårt familjenamn ska överleva skandalerna som skett i Averheim.”
Daniella von Mohr

“Daniella påminner om mig själv när jag var ung. Men jag har blivit klokare och mer mogen med åren.”
Frida von Mohr

“Mordet på Oskar von Mohr är en märklig historia. Han hittades strypt på en bakgata i Ostende men det fanns absolut inga vittnen till brottet. Vi knackade dörr i hela området och gjorde en väldigt noggrann undersökning. Det hade regnat kraftigt hela veckan och gatorna i Ostende var leriga. Oskars stövlar var dock skinnande blanka och fria från smuts. Min teori är därför att han mördades någon annanstans i Streissen. Men hur någon sedan helt obemärkt fraktat och dumpat liket i Ostende har jag inte lyckats lista ut. Tyvärr har det nu gått två år och jag tror inte mordet kommer att lösas.”
Armand Falkenheim

“Jag har nu förstått att Ruben Ulfman von Mohr är helt förlorad. Familjen von Alptraum kommer nu att verka för ett maktskifte inom familjen von Mohr. Ruben måste överlämna makten till sin kusin, den betydligt mer intelligenta och värdiga Daniella von Mohr.”
Marlene von Alptraum

“Jag förnekar inte att jag tycker väldigt bra om Daniella von Mohr men jag dementerar samtidigt allt prat om att vi skulle vara ett par.”
Kanzler Roderick von Alptraum

“Daniella har bett mig om hjälp och jag har lovat att hjälpa henne. Det som är viktigt nu är att vi får Clothilde von Alptraum på Averland tron.”
Wolfrick von Sachs

“Det är tragiskt när en så ung kvinna som Daniella von Mohr drabbas av knölar i bröstet. Kräftan kommer tyvärr att ta henne i ung ålder.”
Professor och doktor Zacharias Elber

“Daniella von Mohr lät mig undersöka henne och det var mycket riktigt som hon trodde. Hon har välsignats av Rhya och är med barn.”
Klara Jung

“Jag blev överraskad när Daniella bjöd hem mig för att prata. Hon grät och var helt förtvivlad. Behövde tröst och stöd av en kvinna som befunnit sig i samma situation. Daniella är med barn och hon vet inte vad hon ska ta sig till.”
Stephanie von Hindenburg

“Ibland går jag förbi familjen von Mohr stadshus i Altstadt med Hannes. Jag berättar för min son att där bor hans släktingar. En dag kommer jag, Hannes och Ruben gå in i Frida och Daniellas hus och säga att det är vårt.”
Henrietta Görper

“Daniella von Mohr var en duktig och flitig student när hon läste historia för mig. Om jag inte minns helt fel fick hon äran att bli hjälpt av The Red Knight of Knowledge under sin slut-tentamen.”
Professor Hannes Schyfert-Pilzen

Bio:

Daniella von Mohr

The Enemy Within - Streissen Sessions Averheim