Flaggelants of Sigmar the Punisher

Tre medlemmar av de extrema flaggelanterna som tillber Sigmar bestraffaren. Erich, Franz och Dunkelheim

Description:

image.jpg

Flaggelants of Sigmar the Punisher är en liten grupp på tre fanatiker som förpestar Streissens gator, särskilt i fattigkvarteren i Ostende. Gruppen består av Erich, Franz och ledaren Dunkelheim. Dunkelheim har alltid ett par brinnande facklor fastsatta på ryggen. De är extremt inskränkta och fördomsfulla sigmariter. Beväpnade med piskor piskar de både varandra och de syndare de möter. Allt handlar om att görs bot i Sigmars namn. För att få Sigmars välsignelse måste man lida och bestraffas enligt deras förvridna och extrema version av den sigmaritiska tron. Gruppen kan ofta ses på The Street of Sin i Ostende, där de har en tendens att hamna i konstant handgemäng med olika personer, allt från hamnarbetare, tiggare, prostituerade och fulla akademiker till unga överförfriskade adelsmän. Även om gruppen är fruktad slutar dessa sammandrabbningar oftast med att flaggelanterna åker på rejält med stryk från en större folkmassa som tröttnat på dem. De drar sig sedan undan och läker sina sår i en vecka eller så innan de dyker upp igen och muckar gräl.

“Flaggelants of Sigmar the Punisher är envisa som få. Vi ger dem stryk gång på gång men de ger sig aldrig. Det är nästan så de njuter av att få stryk. Förbannade idioter.”
Sixten Digwitz

“Ser du min rygg, ser du ärren efter piskslagen? Det är de förbannade sigmaritiska extremisterna som gjort detta mot mig. Som om jag inte hade nog med problem med äckliga torskar och stadsvakten. Livet här i Streissen är ett rent helvete, till och med värre än det liv jag hade i Averheim.”
Adelle Metternisch

“Flaggelanterna är absolut inget problem. Tvärtom hjälper de till att hålla gatorna fria från avskum. Jag tycker de borde få betald av staden för det arbete de utför.”
Überzensor Herr Stahl

“Sigmarkyrkan fördömer inte flaggelanter. Flaggelants of Sigmar the Punisher har ju inte dödat någon eller hur, så jag förstår inte problemet. Tänk istället på alla de gånger, genom historien, när vi varit under attack från yttre fiender. Vilka tågar då främst i arméns led? Jo de orädda flaggelanterna av Sigmar. De skriker slagord, ber och sjunger sigmaritiska krigssånger som ingjuter mot hos våra män och skapar fruktan och rädsla hos våra fiender. De är orädda och skräckinjagande hjältar i vårt sigmaritiska imperium.”
Warrior Priest Ulfgang Krieglietz

“Det är ett ensamt kall att vara Sigmars flaggelant. I Averheim är det bara jag. Men i Streissen finns det hela tre bröder som i Sigmars namn bekämpar kätteriet och synden på våra gator.”
Rune Steen

“Det finns bara ett ord för dessa personer – religiösa och inskränkta fanatiker. Vi måste hitta ett sätt att få bort dem från våra gator.”
Armand Falkenheim

“Va fan, idioter kallar jag dem! Två gånger har jag spöat på Dunkelheim så han har blivit medvetslös. Men en gång lyckades de jävlarna tända eld på min jacka. Min rygg är fortfarande brännskadad efter det. Jag arresterade deras ledare Dunkelheim. Men inte blev Dunkelheim dömd, för att ha attackerat en stadsvakt, av Magistrate Lueger. Nej, den jäveln benådade istället dem i Sigmars namn.”
Siwert Fenster

“Rättsväsendet och Streissen Court of Justice har mer viktiga saker att ta itu med än att anklaga djupt troende medborgare för våld, särskilt när allt de gör handlar om att rensa upp i det kriminella träsket.”
Magistrate Bartholomeus Lueger

“Så länge inte Sigmarkyrkan officiellt fördömer flaggelanterna finner jag ingen orsak att diskutera dem som ett problem.”
Kanzler Roderick von Hindenburg

“Religiösa fanatiker har ingen plats i det framtida styret. Folkdomstolen kommer att döma dem till döden. Skulle det inte vara passande att bränna dem på bål? Det är ju så de sigmaritiska förtryckarna behandlar folket.”
Waldemar Marx

“De överföll mig på The Street of Sin, sedan sparkade de på mig och skrek att jag var en syndare. Jag har pratat med min far om problemet och han har lovat att försöka se till att flaggelanterna försvinner från gatorna.”
Linus von Beate

“Flaggelanterna är ett delikat politiskt problem. Å ena sidan kan vi inte ha våldsamma extremister på våra gator, å andra sidan är de sanktionerade av både Sigmarkyrkan och Geheimpolizei. Problemet kommer att lösas, men det krävs rätt tidpunkt och delikata politiska kompromisser.”
Bürgermeister Tischbein

Bio:

Flaggelants of Sigmar the Punisher

The Enemy Within - Streissen Sessions Averheim