Frank Piersen

Utstött budbärare och utkastare

Description:

image.jpg

Frank Piersen är på grund av sitt utseende en utstött person som folk på gatan ofta skriker glåpord efter. Frank håller till i stadens fattig- och slumkvarter i Ostende och ses ofta i gatuhörnen runt the Street of Sin. Folk viskar att Frank egentligen är oäkta son till en av stadens främsta adelsmän och en prosituterad kvinna på the Street of Sin. Det liv Frank levt har varit fattigt och svårt. Han är ovanligt stark och tvekar inte att använda sina nävar mot personer som hånar honom. Dock är han inte särskilt snabb och en vanlig syn i området är när gatugäng av pojkar hånar Frank som sedan förgäves försöker jaga ifatt dem i de trånga gränderna. De få gånger Frank lyckas fånga en mobbare slutar det dock alltid med att mobbaren blir rejält misshandlad. För att livnära sig brukar Frank springa med bud mellan stadens kriminella och han arbetar även extra som utkastare på “The Lady in Red”, den största bordellen, på The Street of Sin. Den senaste tiden har Frank med rädsla i rösten pratat osammanhängande om att han vid ett par tillfällen sett der König in Gelb. Något som alla naturligtvis avfärdar som rent svammel.

“En ful jävel, han kan nog vara den fulaste personen i hela Streissen. När jag ser honom brukar jag sparka på honom så han håller sig borta.”
Siwert Fenster

“Frank är alltid snäll, han är orolig för mig. Och jag är orolig för honom.”
Adelle Metternisch

“Jag har hört rykten om att en utstött person i Ostende säger sig ha sett der König in Gelb. Nu måste jag försöka få tag på den personen.”
Stephanie von Hindenburg

“Frank, Frank, Frank. Kan du höra oss så vet du att du måste fly som en stungen gris. För när vi får tag på dig…”
Ostende Gang

“En gång var jag i Ostende med mina livvakter för att titta på alla fattiga untermenschen. Där fick jag syn på ett riktigt missfoster. Den mest avskyvärda och fula person jag någonsin sett. Sådana personer borde inte få gå på våra gator. De skämmer ut Averland. De borde dödas precis som man dödar råttor.”
Desirée von Leitdorf

“Frank Piersen, jag vet vem hans far är. Herr Piersen har verkligen blått blod i sina ådror.”
Elsbeth von Pappen

Bio:

Frank Piersen

The Enemy Within - Streissen Sessions Averheim