Koch Hoch Moch

Chefsbibliotekarie för Streissen Alte Bibliotekk

Description:

image.jpg

Mäster Koch-Hoch-Moch är chefsbibliotekare för Steissen Alte Bibliotekk. Han är en person som älskar böcker och bildning som ingen annan. Förutom att vara en av Streissens främsta akademiker är han även stolt bärare av sin Zweihänder, då han i sin ungdom stred med Streissen Zweihänder Company. Det sägs att få personer kan överträffa den gamla chefsbibliotekariens intelligens eller Zweihänder teknik. Mäster Koch-Hoch-Moch är över 70-år gammal och han är omättligt populär bland studenterna både för sitt glada lynne, sin hjälpsamhet och för att han vet exakt var alla böcker i biblioteket finns. Det sägs att han till och med läst varje enskild bok i det stora biblioteket, något som dock vissa menar är en ren vandringssägen och överdrift då ingen person kan ha läst varje individuell volym av bibliotekets imponerande samling på över 7000 böcker. Koch-Hoch-Moch är även medlem av The Sun Society

“Mäster Koch-Hoch-Moch är en faaaaaantastisk bibliotekarie och väktare av universitetets samlade kunskap. Ingen bok har försvunnit under de 40-år som han ansvarat för biblioteket. Är inte det en fooooormidabel bedrift?”
Rektor Wilfried Pieter Glantz-Wilzen

“Mäster bibliotekarien är en underbar man som är omättligt populär bland studenterna. Jag älskar när han visar sin Zweihänder-teknik och berättar historier från sin ungdom då han stred i den averländska armen.”
Professor Hannes Schyffert-Pilzen

“Ingen kan ha något ont att säga om en sådan fantastisk och vänlig person som Mäster Koch-Hoch-Moch. Han är en klipsk akademiker och även en stolt bärare av sin Zweihänder.”
Sigir Werner Willaperth

“Hmmm, vad ska jag säga om Koch-Hoch-Moch….en sida av mig anser att han borde ställas inför folkdomstolen…men nej, nej. Jag har faktiskt aldrig träffat en mer vänlig och hjälpsam person på universitetet. Han är bara lurad och förledd att tjäna den styrande klassen. Jag är beredd att göra ett undantag och förlåta honom. Det finns absolut en framtid för honom i det nya arbetarstyret.”
Waldemar Marx

“Med personer som mäster Koch-Hoch-Moch och professor Hannes Schyfert-Pilzen blir våra föreläsningar och möten i The Sun Society aldrig sömniga tillställningar.”
Professor Karin Schnell

“Koch-Hoch-Moch är den enda akademiker jag träffat som är en vettig och normal person. Men så har han ju personligen upplevt strid och krig i sin ungdom och inte bara läst om livets fasor och vedermödor i dammiga böcker.”
Herr Wolfmann

Bio:

Koch Hoch Moch

The Enemy Within - Streissen Sessions Averheim