Linus von Beate och Theodor von Hindenburg

Två unga adelsmän i Streissens societet

Description:

image.jpg

Linus von Beate och Theodor von Hindenburg är två unga adelsmän som har en framträdande roll i nöjeslivet bland Streissens societet. De är bildade, båda har studerat vid universitetet, och älskar fester, vackra kläder och lyx. De båda vännerna är alltid oskiljaktiga och elakt skvaller säger att de båda unga männen har en hemlig kärleksrelation. Linus är son till Fredrik von Beate och Theodor till Gotthard von Hindenburg. Både Linus och Theodor är artiga, glada och spralliga.

“Hahaha, de är mina vänner. Vi har haft mycket roligt i våra dagar. Alla fester, teaterföreställningar och baler. De vet hur man roar sig och njuter av livet. Utan Linus och Theodor skulle alla tillställningar här i staden vara så stela, formella och tråkiga. Och alla rykten om att de skulle vara stjärtgossar, vem bryr sig? Det är bara tråkiga och stela sigmariter som bryr sig om sånt. Livet är till för att levas.”
Sabina von Krieglitz

“Det är dags för min son Theodor att växa upp, ta ansvar och bli en man. Han kan inte ens fäktas och vet knappt hur man rider en häst. Det måste bli ett slut på allt detta festande och intresse för kläder. Livet består av förpliktelser, inte nöjen.”
Gotthard von Hindenburg

“Min son är mitt allt, jag är väldigt stolt över honom. Linus är en framstående ung man, intelligent, vältalig och ståtlig. En dag ska han ta över efter mig och bli familjeöverhuvud för släkten von Beate.”
Fredrik von Beate

“Jag har nåtts av ryktet om en kärleksrelation mellan Linus von Beate och Theodor von Hindenburg. Väldigt intressant att höra vad deras fäder har att säga om den saken. Det är djupt moraliskt förkastligt och förbjudet enligt lag att ägna sig åt sådana dekadenta synder. Jag kommer absolut att ta upp saken om det gynnar von Alptraums intressen i konklaven.”
Marlene von Alptraum

“Återigen, jag vägrar att lyssna på lögnaktigt skvaller. Linus von Beate är inte inblandad i dekadent leverne. Tvärtom är han en djupt troende Sigmarit.”
Ulfgang Krieglietz

“Två ord, dålig uppfostran.”
Oswald von Boehm

“Linus von Beate och Theodor von Hindenburg är mycket sociala, trevliga och artiga. De kan liva upp den mest tråkiga fest. Men det finns ju ett liv utanför fest och flärd också. Det är dags att Linus och Theodor växer upp och tar ansvar för sitt liv.”
Daniella von Mohr

“Jag har hört att Linus von Beate är lika skuldsatt som sin far. Allt liv i lyx och det ständiga festandet kostar pengar och det sägs att han är skyldig Ivan Paparov ansenliga summor pengar.”
Benjamin Glück

“Det är tre år sedan. Han var en adlig yngling från Streissen på besök i Averheim. Vi träffades i stallet bakom The Journeys End. Jag kommer aldrig att glömma den natten. Han sa aldrig sitt namn men hans hår var brunt och lockigt och han doftade parfym. Jag tänker ofta på honom. Den okända unga vackra aristokraten från Streissen.”
Laban Nieder

“Min bror och jag är väldigt olika som personer. Men han är ändå min bror och jag håller av honom.”
Stephanie von Hindenburg

“Linus von Beate och Theodor von Hindenburg är väldigt artiga och trevliga.”
Professor Franz-Ferdinand Kampinski

“De var båda mina studenter. Lättlärda, intelligenta, artiga och hade talets gåva. Men jag tror att de var bekväma av naturen, lite för bortskämda. Tänkte mer på fester och tillställningar. Det var synd för jag tror att de absolut skulle ha kunnat bli framstående akademiker.”
Professor Karin Schnell

“Linus von Beate och Theodor von Hindenburg är ett bevis för adelns förfall. De lever ett liv i lyx och har mat och vin i överflöd medan folket svälter. Folkdomstolen kommer att döma dem hårt. Maktskiftet närmar sig.”
Waldemar Marx

Bio:

Linus von Beate och Theodor von Hindenburg

The Enemy Within - Streissen Sessions Averheim