The Honourable Gentlemen of the Sun

Karl, Pieter och Sebastian, tre gentlemän av solen...

Description:

image.jpg

The Honourable Gentlemen of the Sun är en äventyrargrupp med bas i Streissen som består av de tre vännerna Karl Hoche, Pieter Brock och Sebastian Offerdinkeln. De är alla tre före detta arméofficerare som deltog i The Third Battle of the Black Fire Pass. Karl Hoche var sergeant i Stressens Zweite Zweihänder kompani och Pieter Brook och Sebastian Offerdinkeln var löjtnanter i samma kompani. Efter kriget rustades stora delar av armén ned och de tre vännerna beslöt sig då för att bli äventyrare för att försörja sig. De bildade The Honourable Gentlemen of the Sun och begav sig upp i The Black Mountain för att söka skatter och rikedomar i bortglömda dvärggravar. Expeditionen varade över ett halvår och de tre gentlemännen fick kämpa både mot grönskinn och mot vädrets makter innan de återvände till civilisationen i Grenzstadt med ryggsäckar fullastade med gamla dvärgreliker. De sålde relikerna till Grenzstadts ledare, Graf Theodosius von Tuchtenhagen, som ville ha de gamla dvärgrelikerna för att pryda den stora hallen i Schloss Tuchtenhagen. Med en stor summa pengar på fickan har de sedan fortsatt äventyrarlivet och försörjt sig som bland annat vinhandlare i The Moot, frilansande spioner i Nuln, båtvakter på Reik och guldgrävare i The Barren Hills. Nu har de dock återvänt till Streissen, med en mindre förmögenhet, för att slå sig ned i staden. De har köpt ett hus i Handel Bezirk och sagt att de tänker verka för att göra Streissen till en trygg och bra stad för den vanliga medborgaren.

“Vi är The Honourable Gentlemen of the Sun och vi är här för att kämpa för Streissens välgång och trygghet. Vi drivs inte av makt- eller pengabegär. Pengar har vi så vi klarar oss resten av livet och makt intresserar oss inte det minsta. Det gör att den vanliga medborgaren kan lita på oss. Har du som vanlig medborgare drabbats av en oförrätt är vi gentlemännen som kan hjälpa dig.”
Karl Hoche

“The Honourable Gentlemen of the Sun är fantastiskt bra män. Vi växte upp på samma gata och lekte när vi var barn. Det är glädjande att de kommit tillbaka till Streissen. De har blivit rika och nu vill de arbeta gratis för att göra sin stad trygg och säker för den vanliga medborgaren. Sådana gentlemän växer verkligen inte på träd.”
Kapten Armand Falkenheim

“De är verkligen gentlemän i sann bemärkelse. Artiga, intelligenta, kunniga med ett stort rättspatos.”
Werner Willaperth

“Jag känner Karl Hoche, Pieter Brock och Sebastian Offerdinkeln. De är alla före detta Zweihänder soldater och vi kämpade tillsammans i The Third Battle of Black Fire Pass. Fantastiskt fina människor med ett stort hjärta och en stridsteknik som kan krossa vilket grönskinnsgäng som helst.”
Kapten Markus Baerfaust

“Ytterligare en grupp personer som gillar att lägga näsan i blöt. Men Aver har plats för fler flytande lik.”
Ivan Paparov

“Jag vet att de är på jakt efter mig. De vill arrestera mig så att det korrupta rättssystemet kan döma mig till döden.”
Ulrike Meinhof

“De jagar oss just nu men med Ahalts välsignelse kommer vi snart att jaga dem.”
Theodoric Löwen

“De kan aldrig fånga mig. Ingen fångar The Ripper!”
Sebastian “The Ripper” Bunker

“Så nu har de satt in armén och ett Zweihänder kompani för att fånga en gammal bokskapstjuv. De måste verkligen vara rädda för mig.”
Ulrich Hildemann

“Ytterligare ett gäng idioter som lägger näsan i blöt. Som om det inte räckte med Verena pajasarna så har vi nu även någon konstig gentlemannaklubb som efterforskar saker som inte berör dem.”
Überzensor Herr Stahl

Bio:

The Honourable Gentlemen of the Sun

The Enemy Within - Streissen Sessions Averheim